Logo
Contact us
Logo
Contact us

Skab fremgang i din virksomhed, ved at øge dit fokus på dine mål

Tag kontrollen over din prioriteringer, handlinger og mål

Sæt effektive mål

Mål er afgørende for at skabe fremgang i din forretning. Mål skal være konkrete og målbare. De skal skabe personlige og professionel vækst.

Strukturer din dag

Det er afgørende at du strukturer din dag, for hurtigt at kunne opnå din mål. 

Forbedre dit fokus

Øg dit fokus på dine opgaver og nå hurtigere dine mål ved at arbejde effektivt med din prioriteringer.

Gør brug af metoden der virker

BIZZUP din STARTUP

- Er et 12 ugers vækst forløb der er baseret på viden inden for personlig udvikling, anerkendte fagbøger og afprøvede metoder.  

Metoden forbedrer din evne til at:

  • Fokusere og prioritere
  • Skabe resultater
    • Nå dine mål

12-ugers vækst forløbet

12 ugers vækst forløbet er et coaching forløb, hvor vi arbejder metodebaseret med fokus på dine mål. Både de kortsigtede og langsigtede. Forløbet er delt op i fire hovedkategorier: 

  • Mål
  • Prioritering
  • Handling
  • Ressourcer

Mål

Vi arbejder med hvad der er dine daglig, ugentlige, månedlige og årlige mål. 

Prioritering

Vi arbejder med din produktivitet og effektivitet, og hvilke opgaver der skal løses for at opnå dine mål. Produktivitet handler ikke om hvor meget du skal arbejde, men om hvor effektivt du arbejder med de opgaver, du skal prioritere for at opnå din mål. Både de kortsigtet daglige mål og de langsigtet månedlige og årlig mål. 

Handling

Dine handlinger er afgørende for, at du når dine mål. Uden handling ingen resultater. Derfor sætter vi handling bag prioriteringerne.  

Ressourcer

Dine personlige ressourcer er grundlæggende for, at du kan præstere. Tanker, energi og fokus er essentielle for at kunne præstere og yde optimalt hver dag. Målsætningen er at din energi er høj, at du er udhvilet og fokuseret på dine mål for at kunne yde dit bedste hver dag.  

Forløbet

Forløbet er et 12 ugers coaching forløb, hvor kravet er, at du arbejder med dine personlig og forretningsmæssige mål på daglig, ugentligt og månedlige basis.

Vi lægger sammen en plan for, hvordan du når dine mål, og vi er i løbende kontakt og dialog, hvor vi fokuserer på, hvordan du optimerer dine daglige prioriteringer, handlinger og ressourcer så du på kort tid, opnår dine mål.

Vi mødes online via Zoom, da det fungerer rigtigt godt. Opstartsmødet afholder jeg gerne ved personligt fremmøde i enten Århus eller København.

En investering i din mental sundhed giver afkast i din virksomhed

Din mentale sundhed er afgørende for din virksomheds succes. Det er videnskabeligt bevist, at vores tanker og følelser har betydning for vores resultater.  

Ved at bruge 12-ugers vækst metoden får du klarhed over dine mål, du får et værktøj til fokusere på hvilke prioriteringer og handlinger der skal til for, at opnå dine mål. 

Sammen skaber vi klarhed og overblik over dine personlige ressourcer, din sundhed, dit energiniveau og din evne til at fokusere på de opgaver, der skaber størst fremgang i din virksomhed.

12-ugers vækst metoden er baseret på den nyeste videnskab inden for personlig udvikling.

Bøger og institutioner: Change your paradigmes, change your life af Bob Proctor. Think and Grow Rich af Napoleon Hill. Proctorgallagherinstitute.com. Andershansen.com. Kvantelivet.dk

Kontakt mig

Send mig en besked, hvis du ønsker at deltage i mit 12 ugers vækst forløb

Bizzup din Startup

Coaching & Consulting

Morten Oreby

Gøteborg Allé 7R

8200 Aarhus N

CVR: 27858074

Navigation

Mobil:

71200102

E-mail: morten@oreby.net

Mobil:

71200102

E-mail: morten@oreby.net